Tweede nominatie De Tegel, nu voor Verstrikt

Ik ben met mijn podcastserie Verstrikt (Omroep Gelderland) genomineerd voor De Tegel in de categorie audio. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke prijzen van Nederland. Vorig jaar won ik De Tegel in de categorie regio met mijn podcastserie Anoniem Intiem. Ik neem het ditmaal op tegen Gijs Groenteman (podcast Groenteman in de kast, de Volkskrant), Audiocollectief Schik (podcast El Tarangu, VPRO), NRC (podcast over de genocide in Rwanda) en Tom Rooduijn (radiodocumentaire Het schimmenspel, VPRO, NPO Radio 1). Vanwege het coronavirus is nog niet duidelijk wanneer en hoe de uitreiking plaatsvindt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.